Услуге које нудимо

Услуге које нудимо

Комплетна Google Ads услуга - у свако доба дана и ноћи!

Уколико до сада нисте искористили прилику да закорачите у свет дигиталног оглашавања јер нисте увидели потребу за тим, битно је да знате ћете уз помоћ Гугл оглашавања моћи да:

  1. Пронађете нове клијенте, било да се налазе у вашем реону или да је у питању сасвим ново микро-тржиште;

  2. Увећате и унапредите могућности онлајн продаје ваших производа и/или услуга;

  3. Сазнате више информација о вашим клијентима, које ће вам помоћи да утврдите и пратите њихове навике и потребе, да бисте могли адекватно да одговорите на њих;

  4. Креирате циљане огласе који ће комуницирати са вашим потенцијалним клијентима, а уз помоћ аналитике и сталног праћења промена понашања ваших клијената моћи ћете директно да решавате њихове тренутне или потенцијалне проблеме.

Ако сте већ заронили у свет дигиталног оглашавања, вероватно сте имали прилику да искусите неки од бенефита Гугл Адса. Оно што је и даље један од највећих изазова ефикасног оглашавања (а самим тим и увећања профита) је што многе фирме губе из вида да је кључ успеха на Гуглу заправо - план. Квалитетно написан и правилно вођен план оглашавања умногоме зависи од:

  1. Избора места где ће ваши огласи бити пласирани. Данас, то можете учинити преко веба, мобилних уређаја или друштвених мрежа. Не постоји “рецепт” који пут ће вам донети најбољи степен конверзије; зато је потребно направити план према специфичним потребама вашег предузећа и ваших потенцијалних купаца;

  2. Технологије (веб-сајта) и садржаја. Све је мање толеранције према веб-сајтовима осредњег дизајна и лошег садржаја. Ваши купци су свесни да заслужују само најбоље, а само од вас зависи да ли ћете моћи то да им и пружите. Улагање у Адс је бесмислено ако немате професионално одрађен и приступачан веб-сајт, који ће бити испуњен релевантним садржајем;

  3. Постављање буџета и временских рокова. Сигурно један од најосетљивијих сегмената постављања ефикасне стратегије оглашавања. Колико новца ћете уложити зависи не само од ваших тренутних могућности, него и од ваших циљева, конкурентности у вашој ниши, али и сталним променама у понашању и навикама ваших купаца. Реалан буџет и реално постављени рокови (уз прецизно утврђене параметре путем којих ћете мерити резултате оглашавања) представљају срж вашег успеха на вебу.


У  чему се састоји наша услуга?


Tекстуални огласи на Мрежи за претрагу

Немогуће је избећи позиционирање на Гугловим резултатима претраге - чак и ако не користите Гугл Адс као канал оглашавања, ваш веб-сајт ће бити позициониран на Мрежи за претрагу. Наравно, уз Гугл Адс текстуалне огласе тај пут ће бити краћи. Уз тим наших стручњака, изаберите најједноставнији, најефектнији и најисплативији текстуални оглас за ваш бизнис.

Графички мултимедијални огласи

Познато је да људи брже реагују на визуелне садржаје него на “чисто” текстуалне. Зато су банери постали веома популаран начин оглашавања на Гуглу. Осим што дају више могућности за осмишљавање ефектног рекламног садржаја, банери представљају и ефикасан начин да се својим потенцијалним корисницима представите у најбољем могућем светлу.

Јутјуб видео огласи

До пре неколико година, видео огласи били су резервисани само за “велике играче”. Данас готово да не постоји фирма која није помислила или тестирала видео оглашавање на Јутјубу. Оно што је ефикасно у овом моделу је да ваш оглас МОРА бити виђен, па макар и на 5 секунди. То отвара сасвим нове могућности за вашу фирму и њено позиционирање на тржишту.

Огласи за мобилне уређаје у апликацији

Свет све више постаје мобилан. Корисници у просеку проводе и по 30 сати месечно на интернету, што на мобилном уређају што на компјутеру. То оглашивачима доноси веома велике могућности у погледу пласирања својих огласа. Мобилни огласи у апликацији су занимљив начин да будете присутни и виђени. Уз то, и даље су једна од релативно свежих сфера оглашавања, те је мало агенција које могу да вам пруже квалитетну услугу у том сегменту.

Постоји много начина да се стигне до циља, а онај прави често није видљив на почетку. Уз асистенцију нашег тима, обећавамо да ћете стићи на своје одредиште на најбезбеднији и најрационалнији могући начин.