Ми градимо мостове до купаца

док Ви радите нешто друго!

Search&Display

Search & Display

је агенција за дигитални маркетинг са акцентом на Google Ads оглашавање, чији је циљ да помогне фирмама које желе да унапреде своје пословање помоћу онлајн маркетинга.

Тим сертификованих стручњака

са комплементарним знањима Вам стоји на располагању. Ми желимо да Ваш бизнис и бренд буду препознатљиви, а наше маркетинг стратегије ће омогућити не само то, већ и повећати продају, зараду и повраћај уложених средстава.

Онлајн оглашавање је маратон,

те је Милан Јовановић, директор фирме Search & Display, још 2013. схватио да је време да се упусти у дигиталну трку. Милан је увидео неопходност услуга дигиталног маркетинга на регионалном тржишту, те је одлучио да своје знање и експертизу подели са домаћим фирмама које су пожелеле бољу видљивост и зараду помоћу интернет оглашавања.

Search & Display је место са кога ћете кренути у сусрет новим клијентима и купцима:

Поред стандардних техника оглашавања на Google претрази, приказивања банера на хиљадама сајтова и оглашавања на YouTube платформи, наш тим који се стално усавршава и едукује, нуди и услуге саветовања, креирања банера, видео и писаних садржаја, као и оглашавања на друштвеним мрежама (Facebook, Instagram, Viber). На крају сваког месеца добићете детаљни извештај који садржи најбитније метрике са Вашег налога за оглашавање, као и предлоге за унапређење пословања.

Ми желимо да Ваш бизнис расте, јер је то доказ наше посвећености.

Сви запослени у агенцији Search & Display поседују сва неопходна знања, сертификате и вештине за успешно унапређење пословања у различитим индустријама. Цео тим је посвећен стицању нових сазнања, праћењу и наметању трендова и њиховој имплементацији у циљу унапређивања домаће и регионалне привреде.

Упознајте Search & Display тим: